A Rallye2 mezőnye vasárnap reggel vágott neki a küzdelmeknek a 25. Taxi4 Veszprém Rallye-n. Szoros küzdelemben három gyorsasági szakasz után kalandos versenyzéssel a Krehlik Nándor, Madarász Szabolcs kettős áll az élen egy Lada VFTS-sel. A második legjobb idővel a Trencsényi Vince, Pannuska Dávid duó foglalja el az összetett második helyét a Ráti Gergő, Borók István páros előtt.

Krehlik Nándor, Madarász Szabolcs (Lada VFTS): „Az első gyorsunk nagyon jól alakult. A másodikat egy kicsit elspóroltuk, ezt be akartam hozni a végén, ezért kétszer beestünk. Az utolsó gyorson megint hozni akartam, de elrontottuk a nagy ugratót, és orra esett a kocsi, úgyhogy kiugrott a hűtője, a kerék, utána meg nem akart menni az autó a maradék két kilométeren. Így egyszerűen nem tudtunk jönni, sokat kaptunk sajnos. Még vezetünk, most megpróbáljuk megcsinálni az autót, és valahogy tartani a helyezésünket.”

Trencsényi Vince, Pannuska Dávid (Ford Fiesta R2T): „Kicsit még visszajött a tavalyi bukó emléke, a bátorságomat keresem. Ettől függetlenül az autó jól viselkedik, a gumiválasztásaink szerintem jók voltak, ezért az első két gyors úgy-ahogy jól is sikerült. Biztonságos, jó tempót tudtunk menni, ezzel elégedett vagyok. Hajmáskéren most mentünk először, kicsit sajnálom az autót, mert rengeteg a szikla. Itt kicsit túlvállaltam magam és orra estünk, illetve volt egy kicsúszásom, emiatt bent maradt néhány másodpercünk. Az első helyre pályázunk.”

Ráti Gergő, Borók István (Ford MK2): „Nagyon tetszett, brutál jók a pályák, a verseny is nagyon jó, közel vagyunk egymáshoz, nagyon élvezem. A hibákat leszámítva viszonylag jó tempót autózunk, ezzel elégedett, vagyok, csak kevesebbet szeretnék hibázni. Az autó csodálatos, eddig semmi gond nem volt vele, remélem, nem is lesz a verseny végéig.”

Dudás Gergő, Molnár Zsolt (Citroen C2 R2 Max): „Teljes mértékben teszteljük az autót, nem sietünk sehova, inkább azon vagyunk, hogy jól érezzük magunkat. Nagyon autógyilkos pályákról van szó, próbálunk vigyázni az autóra is egy picit. A második körben kiderül majd, mit tudunk összehozni. Szerintem maradni fog ugyanez a tempó. Az autóval minden rendben van.”

Laroco Sport Website, by Umbrille