A 25. Taxi4 Veszprém Rallye a terepraliból idekirándult buggyk közötti versenyben a Kovács György, Tekeres Laura páros győzött nyolc gyorsasági szakasz megtétele után. A második helyet a Gyimóti Péter, Demeter János duó, a harmadikat pedig a cseh Ladislav Zavrtalek, Ivo Sevcic kettős szerezte meg.

Kovács György, Tekeres Laura: „Nagyon jó verseny volt, nagyon szeretem ezeket a sprinteket. A kocsit is be tudtuk állítani a Hungarian Baja-ra. Én ismerem ezeket a pályákat, régebben is raliztam, nekem elég komoly helyzeti előnyöm volt a többiekkel szemben. Siettünk, ahogy tudtunk, az autóval sem volt semmi problémánk.”

Gyimóti Péter, Demeter János: „Másodikak lettünk, teljesen elégedettek vagyunk, pláne úgy, hogy először vagyunk itt, és itiner nélkül mentünk, csak szemlátomásra. A pályák csúszósak voltak, de erre számítottunk. Jó volt a gumiválasztásunk, így jól tudtuk hozni a pályákat.”

Ladislav Zavrtalek, Ivo Sevcic: „Néhány navigációs hibát elkövettünk, de a vége felé csak egyre gyorsultunk, és megszereztük a harmadik helyet. Nagyon boldogok vagyunk. Élveztük a versenyt, jók voltak a pályák.”

Végeredmény:
Kovács György, Tekeres Laura                  1:11:20,0 óra
Gyimóti Péter, Demeter János                 +4:26,0 perc
Ladislav Zavrtalek, Ivo Sevcic                     +5:53,0 perc
Csató Attila, Takács Attila                            +7:58,0 perc
Göcsei Attila, Szabó Norbert                     +16:18,0 perc
Karai József, Csurgai Judit                           +17.56,0 perc

Kiemelt támogatónk

Laroco Sport Website, by Umbrille