Szeretettel köszöntök mindenkit a 25.Veszprém Rallye alkalmával, mely az idei évben hivatalosan a TAXI4 -Veszprém Rallye névre hallgat!

25 év nagy idő és még is oly hamar elszaladt! A kezdetkor talán nem is hittük, csak titkon mertük remélni, hogy egyszer majd elérünk olyan mérföld kövekhez mint a 10., 15., 20.év, és a negyed évszázadot jelentő 25.évi jubileumhoz!

Ezen időszak alatt átéltünk felemelő sikereket, boldog pillanatokat, és bizony olykor szomorú és bennünk örökre nyomot hagyó tragédiákat is!

Most azonban – idén – mégis az ünnepé kell, hogy legyen a főszerep! A rallye sporté, és az abban résztvevőké, ( versenyzők, csapatok, sportbírók és közreműködők, rajongók ) és mindazoké , akik esőben, sárban, kánikulában és porban, hidegben és melegben egyaránt velünk vannak, itt a versenyeken és együtt éljük át azokat pillanatokat melyek örök emléket hagynak bennünk, mert a rallye maga az élmény, az izgalom és a látvány melyért még mindig oly sokan lelkesedünk!  

Köszönjük mindenkinek ezt a 25 évet! Köszönjük azoknak a legendás versenyzőknek, sportvezetőknek akiket fiatalon meg ismerhettünk és akikre számíthattunk és ma is  felnézhetünk rájuk! Köszönjük a ma versenyzőinek, hogy velünk vannak és vállalják a nehéz kihívásokat is! Köszönjük a sportbíróknak, közreműködőknek akiknek az elkötelezettsége az alapját jelenti a rendezvényeknek, mert nélkülük ez a sport nem tudna működni! Köszönöm Édesapámnak aki a kezdetek óta példát mutat – nem csak az én számomra – elkötelezettségével, maximalizmusával és lelkesedésével!

Köszönjük Veszprém városának, hogy 25 éve szerető házigazdája az országos rallye bajnokságnak!
Köszönjük partnereinknek, támogatóinknak, hogy segítségükkel ma is megpróbálhatunk jó versenyeket szervezni!
Az idei évben külön köszönjük a SZERENCSEJÁTÉK Zrt-nek, hogy kiemelt támogatója a 25. évi jubileumnak!

A szervezőbizottság nevében emlékezetes, élményekkel teli versenyt kívánok a közönségnek és balesetmentes versenyzést a résztvevőknek!

Lakatos Róbert
szervező bizottság vezetője

Laroco Sport Website, by Umbrille