Egyre ritkábban láthatjuk a mezőny egykor állandó tagját dr. Varga Attilát, aki hivatásbeli elfoglaltságai miatt, egyre kevesebb időt tud fordítani kedvenc hobbijára. Idén ugyanis először a „szerelem versenyén” láthatjuk őt, és lehet ebben az évben utoljára.

Az idei esztendőben ez lesz az első futam, ahol indultok.

Ebben az évben ez lesz az első verseny, ahol rajthoz állunk, mert a munkával kapcsolatos elfoglaltságaink eddig nem engedték. Ráadásul navigátoraim is hasonló cipőben járnak, jártak: Savanyu Roli a munkája, míg a lányom a szakvizsgája miatt nem tudott versenyezni. A Veszprém Rallye azonban kötelező szerelem, így autó után néztem.

Milyen autóban láthatunk?

Nagyon régen versenyeztem négykerék-meghajtású autóval murván, ezért felébredt bennem a kíváncsiság, hogy vajon most hogy menne. Így esett a választásom Osváth Peti Mitsubishijére. Autóm már lett, azonban a navigátoraim továbbra sem tudták vállalni a futamot, ezért Kerekes Jotival vágok neki a viadalnak.

Mit vársz ettől a rendhagyó futamtól?

Igazából csak a jó érzéseket! Tíz éve nem autóztam ilyen autóval, tehát egy célunk lehet, az hogy jól érezzük magunkat, amit egészen biztosan teljesíteni is fogunk. Ha azonban az ember jól érzi magát, akkor vacakul sem szoktak sikerülni a dolgok.

Tesztelni fogtok vagy egyből durr bele a közepébe?

Nem lesz időnk tesztelni, csak ülést próbálunk és egy gyors műszaki ismeretet veszünk.

Idén csak most láthatunk?

A magyar bajnokságot tekintve nagy valószínűséggel igen, az ősszel dől el, hogy a Mikulás Rallye vagy egy külföldi verseny még belefér-e.

Laroco Sport Website, by Umbrille