A buggyk is sikeresen teljesítették a szombati versenynapot, és teljes létszámban várják a vasárnapi indulást. A szombati két gyorsasági szakasz után a Kovács György, Tekeres Laura kettős áll az élen.

ovács György, Tekeres Laura: „Tökéletes volt eddig a verseny, ezek az autók ide vannak kitalálva, Antiéké és a miénk is. Nagyon nagy volt a por, és mivel percenként rajtoltunk egymásra, eléggé utolértük a cseh srácokat. Utána mi el is vettük, ők még lökdösték tovább az előttük haladókat, sikerült is megelőzniük. A pályák nem problémásak ezeknek az autóknak, olyan, mintha autópályán mennénk. A saját autónkban húsz kilométer volt, a futómű és minden el volt állítva, ma szeretnénk megtalálni azokat a futómű-beállításokat, amelyek a Hungarian Baja-ra jók lesznek. Sietünk, szeretnénk nyerni, de a beállítások is fontosak.”

Ladislav Zavrtalek, Ivo Sevcik: „Nagyon gyorsak a szakaszok, és kicsit porosak. Az első gyorson nem versenyeztünk a baleset miatt. A második gyorsasági szakasz nagyon viccesre sikeredett: elnéztünk egy kanyart, de szerencsére nem volt technikai gondunk és egyéb problémánk sem a navigációval. Remélem, ma az első helyért csatázunk Györggyel és Laurával.”

Csató Attila, Takács Antal: „Csapatszinten két autóval vagyunk kint, az egyik autónk az első helyen van, a másik autó, azaz mi a harmadik helyen állunk. Sikerült tegnap egy nagyon jót előznünk - kicsit beszorultunk az autó mögé, mert nagyjából a hatodik-hetedik kilométer környékén utolértük, és a porban kellett utána mennünk elég sokáig, aztán nagy küzdések árán sikerült megelőznünk. Nagyon jól érezzük magunkat, és köszönjük Zolinak a szervezést. Bízunk benne, hogy helyezésben feljebb jutunk, és nagyon jó versenyt várunk a mai naptól. Ott kell lennünk a dobogón.”

Gyimóti Péter, Demeter János: „Nagyon tetszett a tegnapi verseny, élveztük, jó pályák voltak. Kicsit csúszós volt a talaj, de ez nem számított. Utolértük az előttünk lévő autót, ezért nem láttunk a porban semmit, de szerencsére meg tudtuk előzni, így időben nem vesztettünk sokat. Ma szeretnénk egy dobogós helyezést elérni, de a lényeg, hogy épségben beérjünk és a technika ne mondjon csődöt.”

Göcsei Attila, Szabó Norbert: „Első versenynek nagyon jó ez mostani. Meglátjuk, ma mi lesz, kíváncsian várjuk a napot. Az autó még eddig hibátlanul működik.”

Karai József, Csurgai Judit: Nagyon jól érezzük magunkat, minden szuper. Igyekszünk a mai napon a legjobbat kihozni magunkból.”

Laroco Sport Website, by Umbrille