Az Országos Rallye Bajnokság veszprémi futamát 2019-ben nagy várakozás előzi meg. A Veszprém Rallye több mint negyedszázada kápráztatja el a közönséget a királynék városában és környékén. Ez a kiemelkedő jelentőségű futam mindig nagy kihívást jelent a versenyzőknek, akik próbára tehetik felkészültségüket, tudásukat a bakonyi pályák legendásan nehéz szakaszain.  

A veszprémiek számára óriási látványosságot, izgalmas kikapcsolódást jelent a 26. alkalommal megrendezett futam, amely jó eséllyel pályázhat az Év Versenye címre.

A 2019. évi Veszprém Rallye szokatlanul gyors lefolyású esemény lesz a Rallye2 Bajnokság résztvevőinek! Az első gyorsaságin vasárnap 11 órakor rajtolnak a versenyzők a Kislőd-Szentgál szakaszon, és a győztest már 17 óra előtt néhány perccel várja a verseny szervezőbizottsága, a Veszprém Aréna elé. A két végpont között a 24 párosra 79,8 kilométernyi gyorsasági táv vár, kétszer Kislődön, egyszer Várpalotán és szintén kétszer a „hírhedt” Kislőtéren.

A Veszprém Rallye futama a család minden tagja számára kínál egész napos kikapcsolódást. Mindezt Veszprém nevezetességeinek felkeresésével egészíthetik ki azok, akik szeretnék még tartalmasabban tölteni a következő napokat.

Mindazok, akik ellátogatnak erre a látványos és izgalmas sporteseményre, nagyszerű élményekkel és emlékekkel gazdagodva térhetnek haza.

A Veszprém Rallye-nak köszönhetően családtagok, barátok, ismerősök társaságában kapcsolódhatunk ki Veszprémben és környékén, miközben nem nélkülözzük a versenyből adódó izgalmakat sem.

A versenyzőknek valódi kihívásokat, kimagasló eredményeket és balesetmentes vezetést, a közönségnek látványos versenyt és  nagyszerű élményeket kívánok a 26. Veszprém Rallye futamán a királynék városában!

 

Porga Gyula polgármester    

Laroco Sport Website, by Umbrille