Herczig Norbert, Ferencz Ramón (Skoda Fabia R5): „A négy nap alatt végig élveztük a versenyt, vigyorogtunk már a teszt alatt is. Nagyon jó volt itthon menni megint, óriási.”

Kazár Miklós, Tóth Zsolt (Skoda Fabia R5): „Azt hiszem, Norbit nehéz lett volna megverni, benne van ez a több száz kilométer murva, mi meg nem mentünk még Fehérváron sem. Nem vagyunk elégedetlenek, azért Turánt, Hadikot megverni sem kis dolog. Jó versenyünk volt, a hangulat az autóban pedig fenomenális volt.”

Turán Frigyes, Bagaméri László (Ford Fiesta R5): „Nagyon jó volt, fantasztikus csapatunk van. A Ford ismét bebizonyította, hogy nagyon jó autó, és tudunk vele gyorsan menni, és egy ilyen mezőnyben tudunk gyorsaságikat nyerni. A szombati napot eltaktikáztuk, én döntöttem rosszul, megvágtuk a gumikat és emiatt egy picit hátrányba hoztuk magunkat. Vasárnap jó teljesítményt nyújtottunk, jól működtek végig az abroncsaink, az autónk, nem volt technikai gondunk, Laci pedig fantasztikusan navigált. Két gyorsaságit meg tudtunk nyerni, a power stage-et is, amiért behúztunk három pontot.”

Balogh János, Szőke Tamás (Skoda Fabia R5): „Az első körben takarítottunk, ott ralizni kellett, mert nem volt tiszta nyom. A második körben már jobban látszott a nyom, ezért egy teljesen más autót kellett vezetni. Megbillentem egy pindurkát, össze kellett szedni magam. Sajnos ez az időeredményeinken is meglátszott, magunkra húztuk a többieket. Ma az első helyen mentünk, ami nem volt feltétlenül kedvező számunkra. Tudtuk, hogy Miki elszaladt, Turán Fricivel és Bútor Robival lehetünk partiban, őket igyekeztünk magunk mögött tartani az utolsó gyorson. Frici sajnos átszaladt rajtunk, amihez gratulálok. A negyedik helyünkkel elégedett vagyok, menetelünk tovább.”

Bútor Róbert, Tagai Róbert (Skoda Fabia R5): „Szerintem teljesen úgy sikerült, ahogy terveztük, mert szerettünk volna az első ötben végezni, persze még jobban az első háromban, de arra nem volt esélyünk. Balogh Janitól nem kaptunk olyan sokat, ő még lőtávolban volt, de sokkal gyorsabban ment, mint tegnap, nagyon ügyes volt. De nem szabad telhetetlennek lennünk, hogy így tudunk menni két-három versenyen évente számunkra óriási eredmény. Az élmény mindenért kárpótolt, szenzációs volt belülről, minden percét élveztük!”

Kiemelt támogatónk

Laroco Sport Website, by Umbrille