Herczig Norbert, Ferencz Ramón (Skoda Fabia R5): „Nagyon élveztük végig, nagyon jók a pályák, kicsit saras volt, csúszkáltunk, hiszen elöl mentünk. Örömautózást csinálunk, ennek megfelelően állítjuk be a tempót. A technika hibátlan, a gumiválasztás is jól sikerült. Már kitaláltuk, hogy a második körben milyen gumit teszünk fel.”

Kazár Miklós, Tóth Zsolt (Skoda Fabia R5): „A mai napra azt találtuk ki, hogy próbálunk felzárkózni. Már sikerült Bútor Robit és Balogh Janit is megverni. Frici jön hátulról, ezért a következő kör megint nagyon izgalmas lesz. Úgy érzem, itt az utolsó pillanatig száz százalékon kell majd menni, de így jó ez a verseny.”

Turán Frigyes, Bagaméri László (Ford Fiesta R5): „Az első gyorson megforogtunk, az egyik elágban túlfordultam és tolatni kellett, ott hagytam szerintem hat másodpercet. A harmadik gyors kifejezetten jól sikerült nekünk. Ugyanezt a taktikát folytatjuk, és nyomulunk. A második és harmadik hely relatíve közel van, megpróbálok hiba nélkül lejönni, egy picit feszíteni még. Megnézzük, mire lesz elég.”

Bútor Róbert, Tagai Róbert (Skoda Fabia R5): „„Nagyon jó volt, nagyon tetszett mind a három gyorsasági.  Igazából az utolsón sokat kaptunk az elejétől, úgy látszik, ezek a nagyon nagy tempós, ugrálós dolgok még mindig nem mennek. Egyébként borzasztóan élvezem, örülök, hogy itt vagyok.”

ifj. Kiss László, Kissné Varga Zsuzsanna (Ford Fiesta R5 Evo): „Nagyon élvezzük a versenyt. A Veszprém Rallye az egyik kedvenc versenyünk annak ellenére is, hogy mindig mondom, hogy itt sosincs szerencsénk. Most az első tízben tudunk lenni folyamatosan. Ebben a mezőnyben nagyon a topon kell lenni, hogy hiba nélkül menjen az ember, és az elejével lépést tudjon tartani. Nekünk még ez nem megy.”

Hadik András, Igor Bacigál (Ford Fiesta R5): „Elrontottuk a gumiválasztást, mi keményebb gumival mentünk ki. Azt hittük, kicsit szárazabb az első két gyorsasági. Az utolsó gyorsasági szakaszon pedig elment a kormányszervónk. Huszonöt éve ralizom, és még nem sikerült normális eredményt elérnem ezen a Veszprém Rallye-n, most sem. Van még három gyorsasági, majd meglátjuk, mi lesz.”

Ollé Sasa, Czakó-Budai Annamária (Skoda Fabia R5): „Sajnos az autónk nem akart menni, valamelyik szenzor romolhatott el, ezért gyenge az autó. Reggel cseréltünk egy Popov-szelepet, ami a turbónyomást szabályozza, mert ott kevés volt a nyomás, ezért nem ment a Skoda. A technikai hiba miatt kiállni kényszerültünk.”

Kovács Antal, Istovics Gergely (Ford Fiesta R5): „Tegnap jól indult számunkra a verseny, de sajnos az első gyorsaságin többekkel együtt megállítottak. Sajnos nem jó időt kaptunk a jóváírt idők között, rosszabbat, mint a Turánk Friciék, pedig a kettes gyorson csak pár másodpercet kaptunk tőlük. Küzdünk a verseny vezetésével, hogy legyen valami. Ma rossz döntést hoztunk, kemény gumival mentünk, éppen ezért az egyes gyorson lassabban mentünk, de a kettes-hármas gyorsaságin már vállalható volt az időnk. Hetedikek vagyunk, próbálunk kicsit előrébb jönni, meglátjuk, hogy sikerül.”

Kiemelt támogatónk

Laroco Sport Website, by Umbrille