Hirdetőtábla

Trencsényi Vince és Pannuska Dávid pályafutásának első abszolút Rallye2-es győzelmével ért véget idén a Veszprém Rallye, de a sikerüket csöppet sem kisebbítve azt kell mondanunk, hogy sajnos nem a nyíregyházi duó csodálatos teljesítményétől - minden megrendezett gyorsaságit megnyertek - marad örökre emlékezetes a 2019-es Balaton parti futam, hanem Neukirchner András és Pardi Kata irgalmatlan bukásától, amire nagyon nehéz szavakat találni.

Pályafutása első abszolút futamgyőzelmét aratta, a Veszprém Rallye-n, a Trencsényi Vince-Pannuska Dávid páros, új Ford Fiestájával. Mögöttük Baksai Laci és Erdei Zoli hozta be a 15 éves motorral vigéckedő Ladáját, a bronzérem pedig Lendvai Istváné és Madár Tiboré lett. A negyedik helyet Hofbauer Tamás és Harmos Gergely szerezte meg, és még az ötödikként célba érő Vitek Viktor-Holecz László párosnak is jutott kupa az összetett értékelésben. A futam végén 14 autó gurult át a célkapun. Minden célba érkezőnek gratulálunk, Keszthelyi-Pardi Katának és Neukirchner Andrásnak pedig mielőbbi, teljes gyógyulást kívánunk!

Néhány éve volt már szerencsénk egy saras, monszun közeli Veszprém Rallye-hoz, és az időjósok szerint vasárnap is meglesz rá az esély, hogy leszakad az ég a királynék városának a környékén. Megkérdeztük a két tucatnyi Rallye2-es versenyzőt, hogy mire készül és mit vár holnap, a Veszprém Rallye öt gyorsasági szakaszától. A legtöbben túl szeretnék élni az itt-ott durva murvát, de vannak szerencsére sokan, jó, igazatok van, nem túlzok, elegen, akik sok pontot szeretnének begyűjteni a tarsolyukba, a futam végén.

A balszerencsésen zárult Miskolc Rallye után sem szerződött le Fortuna nagyasszony a JG-2 Racing Team párosához, Tim Gabihoz és Timár Tomihoz, hiszen a Székesfehérvár Rallye előtti utolsó pillanatban jöttek rá a srácok, hogy az Opel Adamjuk mégsem gyógyult fel a borsodi sérülésekből, így tényleg, mint a nyulat a kalapból, úgy rántott elő a talpraesett csapatvezetőjük a srácoknak egy Ford Fiestát a futamra.

Várnai Dávid és Szabó Tomi szeretett volna a hazai versenyén, a Székesfehérvár Rallye-n előkelő pozícióban célba érni, amire minden esélyük megvolt mindaddig, amíg egy technikai probléma keresztbe nem tett a párosnak. De Dávidék egyáltalán nem szomorkodtak a célban, pedig a kupáik egy részét szétosztogatták az ellenfeleik között, de éppen a vetélytársak elismerése volt az, ami a fehérvári duónak végül bearanyozta a hétvégéjét. 

Laroco Sport Website, by Umbrille